top of page
Søg
  • Forfatters billedeBirthe Magdalene Juhl Kjærgaard

SKRU OP FOR HULAN! FOR KÆLIGHEDEN MIDT I FERIE LOGISTIK I JERES SAMMENBRAGTE FAMILIE.Men midt i logistik, børns behov, eksens indblanding og misforståelser bliver kærligheden og nærværet til hinanden forsømt.


Grunden til at du ikke længere har det nærværende og kærlighedsfyldte parforhold du ønsker, er fordi du ikke får talt om den egentlige årsag til situationen.


 I stedet skjuler du din sårbarhed for din partner. Du føler dig misforstået og er bange for konsekvenserne ved at udtrykke dig.


Når du får talt om de situationer der er svære og viser din partner din sårbarhed. Så vil jeres kærlighedsfyldte liv blive vækket til live igen og du vil opleve at i er mere forbundet end nogensinde før.Så hvis du lige nu oplever at det er tid til at tage næste udviklingstrin i jeres parforhold.

Så vil jeg igennem parterapi give jer redskaberne til, at i kan finde hinanden på et nyt kærlighedsniveau med større forbundethed, nærvær, tryghed og tillid.


Det er muligt at skrue op for kærligheden midt i sommerferie logistik. Så gør situationen til jeres mulighed for at komme endnu tættere på hinanden.


Book tid

Hos Rådgivende Parterapeut, Birthe Juhl.


Pris:

Parterapi af 2 timers varighed 1.775,00 kr

Personlig session af 1 times varighed 850,00 kr

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page