top of page

Hvem er Birthe Magdalena Juhl Kjærgaard?

"Mit hjerte banker for at hjælpe andre, som har stået i de nogle af de samme situationer, som jeg selv har oplevet – og derfor kan jeg vejlede, guide, motivere og støtte dig igennem rejsen."

318362070_1510582482699500_6333836893200293433_n.jpg

Jeg er født i Silkeborg for 52 år siden. Min familie består  af mine fire voksne børn og mine fire børnebørne.

"Jeg har i mit liv mødt mange udfordringer i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser, haft alvorlig livstruende sygdom og døden tæt inde på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer."

Disse udfordringer har inspireret mig til at arbejde dybere med mellem-menneskelige relationer, parforhold og ikke mindst seksualitet. Især fordi jeg til tider synes, og selv har oplevet, at hverdagens udfordringer kan tage magten fra os.

Vi oplever alle til tider at handle irrationelt i vores liv.  Især når vi fravælger, bevidst eller ubevidst, de mest særlige, fantastiske og livsgivende oplevelser – nemlig de seksuelle oplevelser. De seksuelle oplevelser som skulle gøre, at vi som par kan stå stærkere sammen for at opretholde nærhed, tryghed og særligt kærligheden i det skønne sexliv. De seksuelle oplevelse er med til at udvikle os, men det kan være så enormt svært, når hverdagen er i fuld gang. Netop lige dét, er den moderne kvinde og mands største udfordring. Da jeg allerede hjælper andre til at arbejde med disse udfordringer, valgte jeg at gå dybere ind i opgaven ved at læse til sexolog.

Jeg har nu lyst til at invitere dig med mig på en helt eventyrlig rejse ind det seksuelle univers. Et seksuelt og sensuelt univers, hvor du til tider vil blive udfordret. Herinde kan jeg komme med gode idéer til, hvordan du kan finde din karisma, helt egen sexappel, få mere nydelse, mere lidenskab, mere balance, mere intimitet og vigtigst af alt skabe dig et univers, hvorfra din helt nye eventyrlige og seksuelle rejse kan starte.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 • Blive bedre til at forstå og håndtere dine udfordringer.
   

 • Forstå hvad der blokerer, og hvad der skal til for at få mere af det, som vi gerne vil have.
   

 • Turde udleve dine drømme og vigtigst af alt få en helt grundlæggende forståelse af, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør.
   

 • Lære at sætte grænser, men også sige til og byde ind.
   

 • Få større karisma og seksuel selvtillid.

Jeg vil tilbyde dig at være din sparringspartner og støtte dig undervejs, så du kan få gjort op med dine udfordringer, den dårlige samvittighed, dine dårlige vaner, og i stedet se frem til mere kropslig selvtillid, mentalt overskud og en naturlig balance i dit liv.

Step UP With Me.

With big hugs and lots of love, 

Birthe Magdalena Juhl Kjærgaard 

bottom of page