top of page

Find din indre krigerkvinde
- tag dit lys

Hvad er skygger egentlig? Det er alt, hvad vi hader, har modstand til eller ikke vil vedkende os.

Hvad er skygger egentlig? Det er alt, hvad vi hader, har modstand til eller ikke vil vedkende os.

Skyggen har mange ansigter og er sider af din personlighed. De sider af dig, som du ikke vil ønsker. Det er alle de sider af dig, som du finder grimme og ubehagelige. Listen kan faktisk være uendelig. Dét du fornægter bliver dine skygger og undergraver din selvværdsfølelse.

Skyggen er alt det, som du ikke vil identificere dig med; den irriterende, fordomsfulde, vrede, bedrevidende, onde, hadefulde, mislykkede, snerpede, tåbelige, latterlige, nervøse, svage, skamfulde, billige, uoplyste, uærlige, nedtrykte, håbløse, tyvagtig, tykhovedede og ulækre person. Det er sider af din personlighed,  som du ikke tror, at du besidder.

              Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research"

                                                                                - Carl Jung

Meget kan du kalde mig, men du skal ikke kalde mig doven, arrogant, egoistisk, grusom, dulle, rappenskralde, idiot, krævende…. 

Der er sider af dig, som du har pakket væk. De er gemt i dit ubevidste jeg. Det er sider, du har gemt væk, fordi du ikke har fået anerkendelse for egenskaben eller karaktertrækket fx mær, luder, umoden, naiv, kontrollerende, væmmelig, jaloux osv. Det er sider, som man ikke bevidst, har besluttet sig for at gemme væk.

Skyggerne er opstået i relationer, som noget du har lært igennem din opvækst. De fleste opstod, da du var barn ofte i samspillet mellem søskende, forældre og dig. De har været dine primære omsorgsgivere, men de har også givet dig grobund til dine skygger.

Skyggerne opstår, når vi er sårbare eller, når de som er tæt på os, påvirker os.

Bedsteforældre, lærere, sportstræner osv. De har sagt noget, som har gjort en dyb indvirkning på dig, når du er ”skammet” ud. Alle skygger opstår i skam og skyld.

Vi laver også kollektive skygger fx i familien, på arbejdspladsen, i fritidsklubben mv. Det kendetegnes ofte ved udsagnet; "det gør VI ikke her! Sådan noget gør MAN ikke!"

Det er det mest konfronterende værktøj i selvkærlighedsarbejdet. Arbejde med kernen i dig. Dét der gør ondt - og kernen i det, som du ikke kan lide. Derfor kræver det et enormt mod at arbejde med sine skygger.

En skygge er en projektion. Dét du ikke kan være med og som ikke vil lade dig være. Dét du ikke kan rumme, og som du projicerer over på andre. Så når du reagerer kraftigt på andre, så er det dine egne egenskaber eller karaktertræk, som du projicerer over på andre med vrede, sladder og fordømmelse mv.

                                         " Thinking is Difficult. That´s why most People Judge"

                                                                                   - Carl Jung

Hvordan har jeg brugt skyggearbejdet i mit eget liv - og hvad har det betydet for mig?

Jeg har brugt skyggearbejdet til at blive mere bevidst om kærligheden til mig selv. Jeg lærte mine skygger at kende - også dem, som jeg ikke tidligere har kunne identificere mig med - og søgt kontrasten. Op i flow. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvilke personer som jeg blev fascineret af og brugt dem i min integrations- og udviklingsproces. Jeg har sprunget ud af en del comfort zoner – ja, det har været svært - tro mig - men også helt fantastisk.

Skyggearbejdet har givet mig en enorm selvbevidsthed, og en masse mod til at søge helt nye veje i mit liv. I dag har jeg så fået et nyt og endnu mere spændende liv.

Jeg er blevet bevidst om mine lyse skygger: egoistisk, doven, ligeglad, god, modig, smuk osv og bevidst om, hvem mine lysbærere er – altså de mennesker som har været med til (for dem ubevidst) at finde mit allerstørste mod frem. Jeg har fx sagt mit gode faste job op, blevet selvstændig og gået sexologi- og skyggevejleder vejen. Jeg starter snart på min næste udfordring nemlig parterapeutuddannelsen. Hvilket har været et rigtigt stort ønske for mig gennem flere år og som er en naturlig følge af sexologien.

Jeg vil være din sparringspartner og støtte dig undervejs, så du kan få gjort op med dine udfordringer, den dårlige samvittighed, dine dårlige vaner, og i stedet se frem til mere kropslig selvtillid, mentalt overskud og en naturlig balance i dit liv.

                                 Skyggearbejdet har været GULD værd for mig, og jeg                                             ved,at du også kan få det liv, som du ønsker dig.
                                                  Når jeg kan, så kan du også.
1:1 Personlig Skyggeudviklingsforløb

Jeg kan hermed tilbyde 1:1 personligudviklingsforløb, som består af 1 sessioner af 120 minutter. Vi tager udgangspunkt i de helt fantastiske skyggeteorier med det formål at opnå mere autentisitet og en klar viden om, hvor dine lyse og mørke skygger findes. Derudover vil vi bruge tid på at finde ud af, hvordan du kan bruge dem som udviklingspotentiale i dit liv, både privat og arbejdsmæssigt. Intet vil blive det samme igen, hvis du tør arbejde med disse stærke teorier.

Jeg vil i sessionen kunne guide dig igennem dine udfordringer både privat, arbejdsmæssigt, og i den grad i din business. Jeg vil guide dig til at opnå dine mål på rekorttid og helt uden omveje.

Det er naturligvis en proces som tager tid, men med den helt rette vejledning og støtte vil du kunne opleve at kunne tage dit liv tilbage uden de store ofringer.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvilke egenskaber og karaktertræk som du vil arbejde med.

                                                                     Jo dybere du tør gå.

                                               Jo vildere bliver udfaldet.

Book din aftale/tid via E-mail: birthejuhl2023@gmail.com  - Jeg tilbyder 15 min. gratis afklarende samtale!

Priser:

1 times (en person) session 850,00 kr. 

2 timers (en person) session 1.475,00 kr. 

Betales med mobilepay.

Glæder mig til at møde netop DIG.

bottom of page