top of page

Sexologisk rådgivning

"For at kunne give seksualiteten sin rette plads og opmærksomhed er det vigtigt at have kendskab til, hvad der kendetegner netop DIN seksualitet i DINE forskellige livsfaser."

Når seksualitet tages alvorligt!

Vi er så mange, som er afhængige af andre i hverdagen, men desværre er det forsat et stort tabuemne, når vores seksualitet ikke fungerer. Alle mennesker har en seksualitet uanset alder, køn, sygdom, funktionsnedsættelse, livssituation eller uddannelse. 

Vores seksualitet er en vigtig del af vores identitet uanset om den realiseres eller ej. Seksualitetens indhold forandrer sig i løbet af barndom, ungdom, voksenalder og alderdom. For at kunne give seksualiteten sin rette plads og opmærksomhed, er det vigtigt at have kendskab til, hvad der kendetegner netop DIN seksualitet i DINE forskellige livsfaser.

Livsfaserne vi alle skal igennem på den ene eller anden måde. Sorg, kriser, stress, depressioner, sygdom, nedsat funktionsniveau, skilsmisser, menopause (overgangsalder), nedsat lyst eller manglende lyst mm.

Kunne du måske have behov for sparring omkring: "Din rejse i Din seksualitet"? Måske kunne du have brug for et par friske øjne ude fra til at rådgive dig, når du sidder fast i dine seksuelle mønstre/udfordringer, eller kunne du tænke dig at få sparring i forhold til at udvikle din seksualitet på nye måder! Så er jeg den helt rette.

 

Jeg er hende, som har netop DIG i fokus – hvor tillid, nærhed og tryghed er enormt vigtigt. Især når man skal dele nogle af sine mest sårbare intime oplevelser og udfordringer. Så er jeg hende, som du skal vælge

Du er et enestående menneske –et ganske særligt og enestående menneske." 
Du er værd at elske!

Du skal vælge mig som terapeut eller rådgiver, fordi jeg kan være med til at give netop DIG (sex)lysten tilbage. Jeg kan tilbyde dig at være din sparringspartner, der kan støtte og hjælpe dig med forskellige redskaber, så du kan komme stærkere igennem dine kriser, sorg, stress og seksuelle udfordringer.

Gennem samtalen vil jeg kunne støtte og rådgive dig, så du kan få frigjort de sensuelle og seksuelle energier, som kan fremme din personlige og faglige udvikling. Lær' hvornår du har brug for at sætte grænser, men også hvornår du bør bede om hjælp og tage ansvar for din kærlighed til andre. Dermed kan du opnå større karisma, sensuel, seksuel selvtillid, selvværd og selvsikkerhed.

Et forløb kræver et helt særligt forum, hvilket kan give dig netop den tid, der skal til for at få en dyb forståelse af dine udfordringer og komme stærk ud på den anden side. Ligeledes opnå en forståelse for, hvad der blokerer DIG, og hvad der skal til for, at få DU kan få mere af det, som DU gerne vil have mere af – bare på en ny måde.

Jeg vil være din sparringspartner og støtte dig undervejs, så du kan få gjort op med dine udfordringer, den dårlige samvittighed, dine dårlige vaner, og i stedet se frem til mere kropslig selvtillid, større mentalt overskud, naturlig balance i dit liv og til verden omkring netop DIG.

Skriv til mig for at få en uforpligtende snak og få en fornemmelse af om vores kemi passer til hinanden.

Jeg er åben, lyttende og tilstede for DIG – og jeg VIL gøre mit ypperste for at kunne skabe et trygt, uformelt og afslappet rum til fordybelse og nærhed. Så DU kan styrke dine muligheder og få rum til at sige netop de ting, som du føler, du har behov for at dele i et fortroligt rum.

 

Jeg er underlagt tavshedspligt i alle mine samtaler.

Det er en god idé at booke i god tid, hvis du ønsker et forløb.

Har du lyst til at vide mere eller få en session hos mig, er du meget velkommen til at kontakte mig via

mail:  birthejuhl2023@gmail.comJeg tilbyder 15 min. gratis afklarende samtale!

Priser:

Enkelt (1 person) session: 1 time 875,00 kr.

Solosession (1 person)  2 timer 1.475,00 kr. 

Parsessioner 2 timer 1.775,00 kr.

Betaling ved fremmøde med mobilepay.

OBS OBS - Tider kan ændres/afbookes med op til 2 dages varsel – ellers forbeholder jeg mig retten til at opkræve honorar for sessionen.

bottom of page