top of page

Parterapeutiske rådgivning

Vores parforhold er forsat i dagens Danmark udfordret på alle parametre.

Kæmp for din kærlighed både til dig selv og ikke mindst til andre!

Jeg har i mit liv mødt mange udfordringer i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser og haft døden tæt inde på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer.

Disse udfordringer har inspireret MIG til at arbejde dybere med mellem-menneskelige relationer, parforhold og ikke mindst seksualitet. Specielt fordi jeg til tider synes, og selv har oplevet, at hverdagens udfordringer kan tage magten fra os.

Vi oplever alle til tider at handle irrationelt i vores liv.  Især når vi fravælger, bevidst eller ubevidst, de mest særlige, fantastiske og livgivende oplevelser – de seksuelle oplevelser. De seksuelle oplevelser som skulle gøre, at vi som par kan stå stærkere sammen for at opretholde nærhed, tryghed og særligt kærligheden i det skønne sexliv. De er med til at udvikle os, men det kan være så enormt svært, når hverdagen er i fuld gang. Netop lige dét, er den moderne kvinde og mands største udfordring. Da jeg allerede hjælper andre til at arbejde med disse udfordringer, valgte jeg at gå dybere ind i opgaven ved at læse til sexolog.

Jeg har lyst til at invitere dig/jer med mig på rejse ind det mellemmenneskelige og seksuelle univers!

Et mellem-menneskeligt, seksuelt og sensuelt univers, hvor du/I til tider vil blive udfordret. Et univers, hvor jeg kan tilbyde at komme med gode idéer og redskaber til, hvordan du/I kan opnå mere nydelse, lidenskab, balance og intimitet. Vigtigst af alt, hvordan du/I skaber jer et univers, hvorfra dine/jeres helt nye eventyrlige, sensuelle og seksuelle rejse kan starte – bare på en ny måde – jeres nye måde.

Mit hjerte banker for at hjælpe andre, som har stået i nogle af de samme situationer og dilemmaer, som jeg selv har stået i løbet af mit liv. Disse situationer har givet mig en "inside" viden, som jeg kan bruge til at rådgive, coache og støtte jer trygt og roligt igennem netop din/jeres særlige rejse ind i jeres nye parforhold.

“I vil opleve at bevæge jer hver for sig

 og senere smelte sammen igen"

Vores parforhold er forsat i dagens Danmark udfordret på alle parametre!

Det skønne ved et parforhold er, at man har et menneske at dele de allermest sårende og fortvivlede øjeblikke med. Et familieliv giver bedre mulighed for at bibringe sin partner og sin fælles familie glæde, inspiration, fællesskab, nærhed og tryghed.

Vi har alle brug for at kende nogen godt og føle sig kendt, da vi alle har brug for et sted, som vi trygt kan dele sorger og glæder gennem livet.

Jeg vil gerne give par en håndsrækning og inspiration til at opbygge og bevare den gode relation i forholdet. Give jer bevidsthed om, hvad der kan fremme, og hvad der hæmme det gode samliv, og at det er muligt at arbejde på sagen! Det handler om indsats og villighed.

“Dét, du har fokus på, vokser!”

Hvordan skal DIT parforhold leves i fremtiden?

Vi alle kan lære noget nyt. Vores parforhold er levende, der er synegier, som man skal lære at leve med. Lære at forstå og acceptere. Alle mennesker og par har brug for næring og inspiration.

Hvordan skal DIT parforhold leves i fremtiden?

Det er mange undersøgelser som viser, at de par, der lever i gode parforhold, har det bedre end andre - både fysisk og psykisk.

Vil du være med? Slip kontrollen og magten fra det skjulte og få dem op i lyset, hvor du/I reelt har mulighed for at gøre noget GODT for netop DIG/JER!

Gå på opdagelse hos dig, i dit parforhold og find jeres GULDGRUBBE, hvor jeres største udviklingspotentiale findes!

 

Skriv til mig for at få 15 min. gratis afklarende samtale. 

 

Jeg er åben, lyttende og tilstede for DIG – og jeg VIL gøre mit ypperste for at kunne skabe et trygt, uformelt og afslappet rum til fordybelse og nærhed. Så DU kan styrke dine muligheder og få rum til at sige netop de ting , som du føler, at du har behov for at dele i et fortroligt rum.

Jeg er underlagt tavshedspligt i alle mine samtaler.

Det er en god idé at booke i god tid, hvis du ønsker et forløb.

Har du lyst til at vide mere eller få en session hos mig, er du meget velkommen til at kontakte mig via

mail: birthejuhl2023@gmail.com

Priser:

Solosessioner (en person): 2 timer 1.475,00 kr.

Parsessioner: 2 timer 1.775,00 kr.

Betaling ved fremmøde med mobilepay.

OBS  OBS - Tider kan ændres/afbookes med op til 2 dages varsel – ellers forbeholder jeg mig retten til at opkræve honorar for sessionen.

bottom of page