top of page
Søg
  • Forfatters billedeBirthe Magdalene Juhl Kjærgaard

Eksamenstid i Danmark!Det er fantastisk, at du er opmærksom på, at eksamensperioden kan være en udfordrende tid for mange studerende. Det er helt normalt at føle eksamensbekymringer og angst i denne tid, da det kan være en stressende og presset periode.


Det er vigtigt at huske, at du ikke er alene med dine følelser, og det er okay at søge hjælp, hvis du har brug for det. Samtaleterapi kan være en god måde at håndtere eksamensangst på og lære at tackle de udfordringer, du står overfor.


Eksamensangst er en frygt for ikke at kunne præstere det, der forventes. Angsten rammer tid de dygtige og flittige elever. Det skyldes, at det netop er dem, der går mest op i at præstere godt.


De fleste kender symptomer som nervøsitet, kvalme, hovedpine, stress, irritabilitet, hjernebanken og søvnløshed.


Eksamensangsten kan blive alvorlig, at det kan påvirke sin evne til at lære det materiale som man netop skal til eksamen i. Ved længere tids påvirkning af præstationsangst kan være alvorlig og have påvirkning i fremtiden med fx dårligere eksamenskaraktere og kan have svært ved at præstere i andre sammenhænge.


Hvis du har brug for at tale med en professionel, kan det være en god idé at tage imod mit særlige juni tilbud om samtaleterapi til studerende på SU til en reduceret pris.


Det er vigtigt at passe på sig selv og sin mentale sundhed, især i travle og stressende perioder.


Din stress og angst kan mindskes - TANKERNE KAN DU ÆNDRE PÅ!


Jeg tilbyder 1 times terapisamtale til 399,00 kr. (normalpris 850,00).


KONTAKT MIG PÅ MAIL; kontakt@birthekockjensen.com


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page